Ik heb drie conservatoriumopleidingen afgerond. Ben cum laude afgestudeerd. En toch nog kon ik denken: “Ik kan het niet”.

Terwijl ik vanaf mijn twaalfde al in de studio stond om te zingen. Op het podium te vinden was als zangeres. En alle kennis in huis had om in mezelf te geloven.

Echt vertrouwen in jezelf en in jouw kwaliteiten als performer en ondernemer, komt sommigen aanwaaien. Mij niet. Ik heb mijzelf moeten terug vinden om weer te stralen als mens en als
zangeres.

En ik kan vanaf hier zeggen: dit gun ik iedereen! Daarom wil ik jou coachen.
Als vocalist. Door je voice coaching te geven.
En als ondernemer. Zodat jij met jouw talent het leven van je dromen leeft.

Neem contact op

Conservatoriumopleidingen & praktijkervaring als zangers en coach.

Door mijn studies aan het Rotterdams Conservatorium en master aan the Royal Academy of Music heb ik de juiste achtergrond om zowel semi-professionals als professionals te coachen op zanggebied.

Ik krijg nog steeds kippenvel als ik een zanger of zangeres mag begeleiden bij het vinden van zijn of haar stem.

I

Passie voor PR & Marketing

Mijn passie voor ondernemen is zichtbaar in mijn online ondermening en offline in het Empower Your Voice Traject. Daar coach ik jonge professionals om het talent zichtbaar(der) neer te zetten en hierdoor het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Ik heb online vele opleidingen gevolgd, waaronder Bschool van Marie Forleo en blijf mij continue ontwikkelen bij masterclasses van top ondernemers.

Ben jij die gedreven entrepreneur? Stuur een mail en tijdens de gratis intake sessie kijken we naar de mogelijkheden.

Jij bent de basis van jouw traject. Jij bepaalt waar je naartoe gaat. Legt mij jouw droom uit.

En samen gaan we aan de slag.

Lees hieronder de reviews van mijn klanten.
Het zijn meetbare resultaten. Zij staan waar zij willen staan.

Wat is jouw verhaal?

Dit is wat anderen zeggen over
Vocal Coaching Live / Skype
& Empower Your Voice 

 

Lees ervaringen over de zanglessen en het Empower Your Voice Traject

 

Ik geloof dat je sommige mensen voor een reden tegenkomt. Voor mijn gevoel ontmoette ik Nicoline op het juiste moment in mijn leven. Ze is echt de spiegel die ik nodig had, en nog steeds heb en brengt richting in mijn leven. Ze is super gefixeerd op mijn kwaliteiten, en vanuit daar bepalen we de stappen in de juiste richting. 

Eigenlijk doe ik een beetje hetzelfde als Nicoline: ik probeer het mooiste uit mijn klanten naar buiten te brengen. 20 jaar was ik een interieur styliste toen ik mijn expertise verplaatste naar mode. Nu ben ik personal style coach en Nicoline kan me van waardevolle adviezen voorzien aangezien zij ook het mooiste uit haar klanten wil halen.

Wat ik zo ontzettend prettig vind is dat ze dit altijd doet vanuit een positieve blik, zonder te oordelen. Daarom voelt onze verstandhouding heel vertrouwd en neem ik haar adviezen ook makkelijk aan.

Zo bijzonder vind ik het, dat Nicoline de eerste persoon in mijn leven is die mij kan laten zingen vanuit mijn hart. Ik kan nogal kritisch op mezelf zijn, of zelfbewust waardoor het moeilijk was met volle overgave te zingen. Ik ben zó blij dat we op een punt zijn gekomen dat ik 100% kan genieten van mijn stem.

De inzichten die ze me geeft zijn niet alleen van toepassing op mijn zingen, mijn bedrijf, maar ook privé. We nemen altijd de tijd om te kijken waar ik op dit moment sta, en waar ik graag heen wil. Eigenlijk maakt ze mijn leven helderder en meer inzichtelijk en geeft ze me handvaten hoe mijn doelen te bereiken. Zo’n verrijking!

Verder is Nicoline een ontzettend fijn, open, en sprankelend mens die mij altijd fijne energie geeft.

Viv Puype

Personal Brand Styliste & Actrice #EmpowerYourVoice

Ik ben ongeveer in het midden van het Empower Your Voice traject, wat ik in mei ben gestart met Nicoline. Hoewel er een halve wereld tussen ons ligt – ik woon namelijk op Bali – neemt dat niets af van de kwaliteit en intensiteit waarmee Nicoline me coacht.

Haar energie is voelbaar en geeft mij elke keer weer de drive, de nieuwe inzichten en de kracht die ik nodig had om de volgende twee weken weer stappen te zetten in de richting naar mijn dromen en doelen.

Nogmaals, ons virtuele contact neemt niets af van kwaliteit van het traject, integendeel. Ik denk dat de Skype sessies er aan bijdragen dat ik nóg meer van mezelf durf te laten zien. Nóg eerlijker durf te zijn over mijn huidige situatie met alle positive ontwikkelingen en de dingen waar ik tegen aan loop. Het feit dat er een oceaan en twee computerschermen tussen ons in zitten, werkt als iets prettigs.

(Hoewel ik Nicoline heel graag in real life zou willen mee maken!)

De verbinding van uit haar kant is prima, daar kan ik niets over zeggen. Mijn internetverbinding laat ons soms eventjes in de steek, maar dat ervaar ik niet als hinderlijk.

Ik hoop dat de komende sessies me evenveel gaan opleveren als de voorgaande, maar daar twijfel ik niet aan.

Thanks Nicoline!

x Loekie

Loekie Joosen

Blogster en zangeres #EmpowerYourVoice #Skype

Beethoven schreeft: “To play a wrong note is insignificant; to play without passion is inexcusable.” En dat is wat Nicoline mij ook mee heeft gegeven. Het gaat om wat je vertelt met het zingen. Wat het met jou en de luisteraar doet. Een valse noot zingen is niet zo erg. Maar zingen zonder passie: Nee!

Megan Cameron

Actrice en zangeres #VocalCoaching


Nicoline was al 8 jaar mijn zangcoach toen ze haar traject Empower Your Voice startte. Het kwam echt als geroepen, want op dat moment was ik niet tevreden met hoe mijn leven eruitzag. Uit mijn afstudeerstage vloeide helaas geen baan, mijn relatie was net over, terwijl ik nog samen met mijn ex werkte in onze theaterwerkgroep én ik woonde nog thuis.

Een jaar later is mijn situatie compleet anders, en daarbij heeft Nicoline een belangrijke rol gespeeld. Nu heb ik een eigen woning, een vaste baan, ben uiteindelijk gestopt met de theatergroep, ik zing in een coverband en heb een lieve vriend. Ik durf er mijn geld op in te zetten dat wanneer Nicoline me niet gecoacht had, ik nog thuis zou wonen en ik ook geen relatie had aangegaan.

Nicoline heeft me geprikkeld stappen te zetten, ze kan ontzettend goed aanvoelen hoe het écht met me gaat, wat ik écht nodig heb. Zonder me iets op te leggen. Ze laat me inzien en voelen wat heb ik nodig heb, en vervolgens bespreken we wat ik er aan kan doen om te zorgen dat ik dat bereik. Geeft iets me energie, of neemt het energie? Iets waar ik voorheen amper bij stilstond maar wat echt de sleutel is naar een gelukkig leven.

Ook herkent ze patronen bij mij en voelt ze vrijwel gelijk aan hoe het echt met me gaat. Heel fijn, want dat geeft me de ruimte en het vertrouwen daar samen aan te werken. Ze heeft me doen laten realiseren dat ik meer kan dan ik aanvankelijk dacht. En hier richt ik tegenwoordig mijn leven op in, zo’n verrijking! Nu heb ik het vertrouwen om dingen solo op te pakken, en merk ik dat ik minder of geen hulp nodig heb wanneer ik even vastloop.

Nicoline geeft me altijd een heel frisse blik en door haar zie ik veel meer mogelijkheden die mij verder brengen. En haar hoofdvraag is ook altijd ‘wat kunnen we er voor doen dat het beter gaat met jou?’ In wat voor situatie dan ook.

Amber van der Linde

Engels docente en zangeres #EmpowerYourVoice

De lessen van Nicoline zijn mijn eerste stappen geweest richting het professionaliseren van mijn passie. Ik wist nog van niks, maar het veilige, warme en gezellige bad waar ik me toen ingeworpen heb, bleek een mooie basis te zijn.

Nicoline heeft met enthousiasme, goede technieken en geduld me een basis geleerd waarmee ik mijn audities ben ingegaan. Daarnaast is ze zelf ook nog jong waardoor ze zich goed in mijn situatie kon verplaatsen en me zo te kalmeren.

Zo heb ik ook goed en realistisch met haar over het vak kunnen praten. Nicoline was erg begaan met me.

Huib Cluistra

Acteur #vocalcoaching

Ik ben één van Nicolines eerste ‘Empower Your Voice-personen’ en inmiddels zijn we alweer dik een jaar verder.

Nog steeds is ze mijn coach, ik wil haar steun en expertise nog even niet loslaten, omdat het me nog zo veel brengt. Zowel voor mij persoonlijk als in mijn zangpraktijk. Waar Nicoline me vooral mee helpt, is richting kiezen voor mijn bedrijf, vanuit mijn behoeften en kwaliteiten. Omdat ik zelf soms wat chaotisch kan zijn, betekent dit echt goud voor mij.

Niet alleen helpt ze me de koers bepalen, ook helpt ze mij mezelf te verkopen als professional. Wat zijn mijn kwaliteiten als zangcoach, waarin kan ik me onderscheiden, en hoeveel ben ik waard? Letterlijk. Dat is heel moeilijk om zelf te bepalen. Eigenlijk biedt ze me hulp met het hele zakelijke stuk van mijn bedrijf, want voorheen deed ik eigenlijk maar wat. Nu denk ik na over de stappen die ik neem en werken we naar doelen toe.

Soms betekent dit dat ze me behoorlijk uitdaagt uit mijn comfort zone te stappen. Uit angst deed ik veel dingen niet, maar zolang het me verder brengt, ben ik tegenwoordig bereid die stappen te nemen. Zo fijn, want elke keer brengt dit me een stukje dichter bij mijn droomleven. Ik vertrouw Nicoline genoeg om die invloed op mij te laten hebben, dat zegt voor mij heel veel!

Daarnaast helpt ze me ook onwijs met haar netwerk. Ik had het er met Nicoline over dat ik interesse had om wat inspreekklussen te doen.

Vervolgens bood ze me gelijk veel handvaten aan, wat geweldig was, want het is een wereld waar je niet zomaar binnenkomt. Ze nam me mee naar de studio waar zij insprak en regelde zelfs een auditie voor me! Maar ook de contactgegevens van bijvoorbeeld haar cameraman en editor, en andere mensen uit haar netwerk deelt ze wanneer ik dit nodig heb. Scheelt allemaal zo veel tijd, en ik weet dat het vakmensen zijn, omdat ze bij Nicoline vandaan komen.

Nicoline is ook heel doortastend, zelfs over de telefoon kan ze proeven dat er iets is. Ze zegt dan zoiets als: “Heel leuk, maar wat zeg je nu niet wat je eigenlijk wel denkt?” Ik heb echt iemand nodig die me die spiegel geeft. Zelfs wanneer ik een sessie aanga, terwijl ik weet dat ik iets niet heb gedaan wat ik eigenlijk had moeten doen. Ik denk dan vooraf ‘Shit…’ maar we hebben het er dan over en ze oordeelt niet. We gaan dan naar de kern waarom ik iets niet gedaan heb. We gaan dan aan de slag met waarom het niet prioriteit had. Soms komen we dan tot de conclusie dat we een andere koers gaan varen waar we allebei helemaal achter staan.

Daarom voel ik me na iedere sessie een stuk lichter. Ik zou me ook geen andere coach kunnen voorstellen, want de gelijkwaardigheid tussen ons is heel groot. Ik voel me zo op m’n gemak en ik kan dingen uitproberen en op m’n gat gaan, ze staat altijd achter me.

Als ik dit traject niet was aangegaan, was ik zo goed als zeker blijven hangen in mijn negatieve overtuigingen en had ik heel veel kansen niet eens kunnen zien, laat staan dat ik ze zou grijpen.

Als je klaar bent voor mooie veranderingen in je leven en je bent bereid daarvoor te werken, in alle vrijheid, dan zou ik zeker Nicoline aanraden als coach.

Sophie Burgers

Zangeres en Vocal Coach #EmpowerYourVoice

Ik voel me vrij bij de online lessen. Dingen gaan opeens beter. Er is wat afstand waardoor ik me vrijer voel. Anderzijde is het ook of je heel dicht bij elkaar bent. Het doet niet af aan de kwaliteit van de zangles. En als extraatje!!! Soms worden twee online lessen omgezet in een les in de studio. Daar ga je echt het diepe in en ga je met vleugeltjes weer naar huis. Het enthousiasme van Nicoline komt hoe dan ook bij jou over. Het motiveert en inspireert!!!

Juliette Fanoy

Lerares en Semi-Professional #VocalCoaching #Skype

Tarieven

Voor Online Coaching via Skype of Live Coaching in Amsterdam

Backing Vocal Workshop

149
 • Op 24 september ga je van 10.00-17.00 de Power Sound Studio in.
 • Je wordt door Lo van Gorp en Nicoline Pouwer gecoacht op het gebied van zangtechniek. Backings Zingen.
 • Je ontdekt jouw unieke geluid. Wat zijn mijn sterke kanten? En hoe zet ik deze in wanneer ik (samen) ga zingen?
 • In de middag neem je jouw zang demo op. Deze krijg je thuis opgestuurd.
 • Tot 15 september maak je gebruik van de Early Bird Korting van €200,-. Daarna zijn de tickets €349,-
Nu bestellen

Vocal Coaching

579/3 maanden
 • 1 op 1 Vocal Coaching via Skype of Live in Amsterdam
 • 10 Sessies van 60 minuten, waarin we werken aan:
 • Zangtechniek | Interpretatie | Performance
 • Repertoireontwikkeling. Wie ben jij als artiest? Welke songs passen bij je stem? En welk podium hoort hierbij?
 • In 2 termijnen te betalen.
 • Brainstormsessie
 • Online Empower Your Voice Programma
 • Gratis toegang zang events
Meer informatie

Stuur een mail en we nemen contact op.

Een coach moet jou goed aanvoelen. Omdat wij elkaar nog ‘echt’ kennen, is het altijd fijn om even via skype of facetime te sparren.
Stuur een mail en we plannen een intake sessie in. Deze sessie is gratis en hieraan zijn geen verdere verplichtingen verbonden.

Ik ben benieuwd