Selecteer een pagina

FEEL

HÉT STUDIOCONCERT WAAR JIJ GENIET VAN MUZIEK DIE JE RAAKT. DAT JE VERBINDT MET JE VRIENDEN EN FAMILIE. ÉN DE WERELD EEN STUKJE MOOIER LAAT KLINKEN.

Nicoline speelt op 11 november live in de Power Sound Studio alle liedjes die op het debuut album te horen zijn. Onder het genot van prosecco en heerlijke biologische hapjes vieren we de start van het nieuwe muzikale seizoen. En met onze special guest, die ook een liedje gaat zingen, weet je zéker dat je dit concert niet wilt missen. Boek dus nu alvast je tickets. Er is maar plek voor maximaal 80 mensen, dus wees op tijd.
Algemene informatie

Aanvang: 14.00 – 16.00 uur Adres: Tijnmuiden 22 in Amsterdam Dichtstbijzijnde treinstation: Amsterdam Sloterdijk

Early Bird ticket € 29,-

NA 1 NOVEMBER € 49,-

WIN 2 VIP TICKETS

TER WAARDE VAN € 298,-

Onder de verkochte tickets worden 2 VIP kaarten t.w.v. €298,- verloot. De winnaars krijgen een exclusieve rondleiding in de studio en horen als èèn van de eersten de liedjes die op het album komen. Wat moet je doen? Deel op je social media pagina dat je naar het concert FEEL gaat en tag Nicoline in je bericht. Op 01-11 worden de winnaars bekend gemaakt.

VIP tickets

Je wordt als VIP in de watten gelegd. Je krijgt een exclusieve rondleiding in de Power Sound Studio en ontdekt hoe een cd productie tot stand komt. Je luncht mee met Nicoline en de muzikanten en hoort daarna als één van de eersten de nieuwe songs. Dit vindt plaats in de controleruimte, dé plek waar muziek in full surround gemixt en gemasterd wordt. Nadat je de muziek geluisterd heb, zit je front row bij het live concert. En na afloop van het optreden is er de mogelijkheid om met Nicoline in gesprek te gaan. Bij de VIP tickets ontvang je ook het gesigneerde album cadeau.

Early Bird tickets VIP € 149,-

BESTEL NU!
Geef dit bijzondere concert cadeau! Wil je de VIP tickets cadeau geven? Nicoline spreekt een persoonlijke video boodschap in voor the lucky one.
Kan ik makkelijk en gratis parkeren?
Ja, je parkeert je auto voor de deur en het is gratis.
Kan ik allergiewensen doorgeven voor de lunch?
Ja, het is mogelijk om voor 1 november je wensen door te geven. Stuur een mail naar info@nicolinepouwer.com o.v.v. lunch.
Ontvang ik direct bij de VIP tickets mijn cd?
Nee, je krijgt een unieke code die je kunt claimen, zodra het album uit is. Met die code krijg je gratis jouw gesigneerde cd thuis gestuurd.
Wanneer komt jouw cd uit?
Ik ben nog in gesprek met verschillende partijen, dus de exacte releasedatum is nog niet bekend. Like mijn social media kanalen, zodat je als één van de eersten op de hoogte bent.