fbpx

Live Your Dreams live show

EEN BIJZONDER MUZIKAAL PROGRAMMA
op 13 oktober 2019 TE AMSTERDAM

Persoonlijke liedjes. Die ontstaan vanuit de podcast gesprekken. Ontstaan vanuit mijn eigen ervaringen. Ontstaan omdat delen het meest waardevolle kado is wat we elkaar kunnen geven. Terwijl je ontspannen luistert, krijg je vernieuwende inzichten. Waardoor je wellicht een spannende stap op jouw unieke route zet. Je wordt geraakt, waardoor je even stil staat bij een belangrijk moment. En met nieuwe energie en een stukje lichter, vervolg jij jouw weg. 

Live your Dreams

INSPIREERT

Live your Dreams

RAAKT

Live your Dreams

BRENGT JE IN HET NU

‘Wat was jouw concert mooi, intiem en sfeervol. Het plezier straalde uit jouw ogen zo m’n hart binnen!’

LYDIA ZIMMER

Bestel snel je tickets

VOORDAT WE UITVERKOCHT ZIJN

Algemene informatie

Prijs: € 29,- aan de deur € 39,-
Datum: zondagmiddag op 13 oktober 2019
Aanvang: 14.00 – 16.00 uur
Adres: Tijnmuiden 22 in Amsterdam
Dichtstbijzijnde treinstation: Amsterdam Sloterdijk

Waar gaat Live your Dreams over?

STOP DE TIJD. HAAL DIEP ADEM. EN STEL JE VOOR…
WELKE DROOM GA JIJ NU REALISEREN?

We hebben allemaal dromen. Dingen die we graag willen realiseren in dit leven. Klein of groot. Maar iets of iemand houdt je tegen. Die beren op de weg, verschijnen zodra je alleen al aan je droom dènkt. En je haakt af.

Story of my life. Zou je misschien niet zeggen, toch? Want in mijn jeugd stond ik in de meest prachtige zalen van Nederland uit volle borst te zingen. Was het leven een grote speeltuin. En kon het me echt niets schelen wat anderen van mij dachten.

En toen kwam de kink in de kabel. Ik begon te twijfelen. Af te wachten. En durfde niet meer te falen. Waardoor ik langzaamaan de coulissen boven het podium verkoos.

Totdat een onverwachte relatiebreuk op mijn pad kwam. En dat zette mij op scherp. Ik stond op dat moment voor een tweesprong. Blijf ik wonen in het vertrouwde Veenendaal, de plek waar ik opgegeroeid ben en alle hoekjes van het dorp ken? Of doe ik het boek dicht? En start ik een nieuw avontuur…

Ik koos het laatste. En met een auto vol spullen, vertrok ik naar Amsterdam. En in deze bruisende stad, schreef ik voor het eerst mijn eigen liedjes. Met vallen en opstaan. Ik werkte in de studio met inspirerende muzikanten. En bouwde stap voor stap aan mijn droom.

De sleutel? Het was niet alleen het bruisende Amsterdam, waardoor ik weer begon te zingen. Ik ontwikkelde mij ook op persoonlijk gebied. Want mijn mindset mocht op sommige gebieden echt veranderen. Ik leerde beter om te gaan met teleurstellingen. En vooral, om niet zo snel de handdoek in de ring te gooien.

Ik merk dat door te zingen; ik anderen raak. Even de ruimte geef om stil te staan bij wie ze zijn of wat ze voelen. En om zelf ook dromen te realiseren.

‘Nicoline schreef een nummer over mijn verhaal. Ik hoorde het vorige maand voor het eerst; de zaal werd stil. Omdat het nummer over zoveel meer dan mij gaat. Het gaat over zoveel vrouwen.’

CAROLIEN VAN DE KAMP

Bestel snel je tickets

VOORDAT WE UITVERKOCHT ZIJN

Algemene informatie

Prijs: € 29,- aan de deur € 39,-
Datum: zondagmiddag op 13 oktober 2019
Aanvang: 14.00 – 16.00 uur
Adres: Tijnmuiden 22 in Amsterdam
Dichtstbijzijnde treinstation: Amsterdam Sloterdijk

Daring greatly means finding our own path

Brene Brown

Live Your Dreams Podcast

INSPIRERENDE MUZIEK EN GESPREKKEN

In de Live Your Dreams Podcast spreek ik met ondernemers die hun dromen realiseren en daarmee hun omgeving inspireren. Het zijn stuk voor stuk kwetsbare, open en prachtige gesprekken geworden, waarin we inzichten en natuurlijk muziek delen. Muziek die heeft gediend als healing, als energy shifter, of als inspiratie boost tijdens de reis naar het vervullen van hun verlangens en de (onverwachte) gebeurtenissen die onderweg plaatsvonden.

Voor een selectie ondernemers waarbij ik een echte connectie voel, schrijf en maak ik na de podcast een eigen liedje. Een nieuwe reeks liedjes zal ik op 13 oktober ten gehore brengen, tijdens de derde Live Your Dreams live show.

Nieuw

LYD Podcast #005

CAROLIEN VAN DE KAMP

Ze is getrouwd met Erwin, is moeder van 3 kids én ze heeft – niet te vergeten –3 tekkels! Ze is succesvol online onderneemster én hoofredactrice van het Carolien Magazine. Ze wordt wel eens vergeleken met Anouk, vanwege haar directe aanpak en Davina Michelle zong op haar laatste event.

In deze podcast deelt Carolien haar verhaal en deelt zij haar 2 gouden tips voor het realiseren van dromen. Op basis van dit openhartige gesprek hebben wij het nummer Step by Step speciaal voor haar geschreven. 

‘The key to realising a dream is to focus not on succes but significance, and even the small steps and little victories along your path will take on a greater meaning.’

Oprah Winfrey

Veel gestelde vragen

WAT JE NOG WILT WETEN

Kan ik makkelijk en gratis parkeren?

Ja, je parkeert je auto voor de deur en het is gratis.

Kan ik allergiewensen doorgeven voor de lunch?

Ja, het is mogelijk om voor 1 november je wensen door te geven. Stuur een mail naar info@nicolinepouwer.com o.v.v. lunch.

Wanneer komt jouw cd uit?

Ik ben nog in gesprek met verschillende partijen, dus de exacte releasedatum is nog niet bekend. Like mijn social media kanalen, zodat je als één van de eersten op de hoogte bent.