Live Your Dreams

‘The key to realising a dream is to focus not on succes but significance, and even the small steps and little victories along your path will take on a greater meaning.’

Oprah Winfrey

Kom je luisteren?

NAAR INSPIRERENDE MUZIEK EN GESPREKKEN
TIJDENS EEN BIJZONDER MUZIKAAL PROGRAMMA
24 MAART A.S. TE AMSTERDAM

Live your Dreams

INSPIREERT

Live your Dreams

RAAKT

Live your Dreams

BRENGT JE IN HET NU

Bestel snel je tickets

VOORDAT WE UITVERKOCHT ZIJN

Algemene informatie

Prijs: € 29,- aan de deur € 39,-
Datum: 24 maart 2019
Aanvang: 14.00 – 16.00 uur
Adres: Tijnmuiden 22 in Amsterdam
Dichtstbijzijnde treinstation: Amsterdam Sloterdijk

‘Wat was jouw concert mooi, intiem en sfeervol. Het plezier straalde uit jouw ogen zo m’n hart binnen!’

LYDIA ZIMMER

Wat is Live your Dreams?

STOP DE TIJD. HAAL DIEP ADEM. EN STEL JE VOOR…
WELKE DROOM GA JIJ NU REALISEREN?

We hebben allemaal dromen. Dingen die we graag willen realiseren in dit leven. Klein of groot. Maar iets of iemand houdt je tegen. Die beren op de weg, verschijnen zodra je alleen al aan je droom dènkt. En je haakt af.

Story of my life. Zou je misschien niet zeggen, toch? Want in mijn jeugd stond ik in de meest prachtige zalen van Nederland uit volle borst te zingen. Was het leven een grote speeltuin. En kon het me echt niets schelen wat anderen van mij dachten.

En toen kwam de kink in de kabel. Ik begon te twijfelen. Af te wachten. En durfde niet meer te falen. Waardoor ik langzaamaan de coulissen boven het podium verkoos.

Daring greatly means finding our own path

Brene Brown

Nieuw avontuur

Kiezen voor het onbekende

Totdat een onverwachte relatiebreuk op mijn pad kwam. En dat zette mij op scherp. Ik stond op dat moment voor een tweesprong. Blijf ik wonen in het vertrouwde Veenendaal, de plek waar ik opgegeroeid ben en alle hoekjes van het dorp ken? Of doe ik het boek dicht? En start ik een nieuw avontuur…

Ik koos het laatste. En met een auto vol spullen, vertrok ik naar Amsterdam. En in deze bruisende stad, schreef ik voor het eerst mijn eigen liedjes. Met vallen en opstaan.

Ik werkte in de studio met inspirerende muzikanten. En bouwde stap voor stap aan mijn droom.

De sleutel? Het was niet alleen het bruisende Amsterdam, waardoor ik weer begon te zingen. Ik ontwikkelde mij ook op persoonlijk gebied. Want mijn mindset mocht op sommige gebieden echt veranderen. Ik leerde beter om te gaan met teleurstellingen. En vooral, om niet zo snel de handdoek in de ring te gooien.

Ik merk dat door te zingen; ik anderen raak. Even de ruimte geef om stil te staan bij wie ze zijn of wat ze voelen. En om zelf ook dromen te realiseren. .    

Muzikaal programma

INSPIRERENDE MUZIEK EN GESPREKKEN

In Live Your Dreams bundel ik mijn jarenlange zoektocht in een prachtig muzikaal programma. Waarin je wordt geinspireerd, door de muziek en de gesprekken die ik in onze studio heb gevoerd met krachtige en kwetsbare ondernemers en zangers om jouw leven te leven.

Laat je inspireren door te luisteren naar waardevolle gesprekken en muziek.

Voor deze nieuwe muzikale voorstelling ging ik in gesprek met inspirerende ondernemers en vocalisten. Luister hieronder naar de podcast afleveringen Live Your Dreams of naar de Spotify playlist met liedjes die de sprekers hebben aangedragen.

Coming Soon

Coming Soon

Coming Soon

Bestel snel je tickets

VOORDAT WE UITVERKOCHT ZIJN

Algemene informatie

Prijs: € 29,- aan de deur € 39,-
Datum: 24 maart 2019
Aanvang: 14.00 – 16.00 uur
Adres: Tijnmuiden 22 in Amsterdam
Dichtstbijzijnde treinstation: Amsterdam Sloterdijk

Applaus

WAT BEZOEKERS OVER DE SHOW ZEGGEN…

Sophie Burgers

“Tijdens het concert ‘Feel’ op 11 november 2018 kwamen passie, talent en daadkracht samen op het podium en wauw, wat een feest om naar te luisteren. Nicoline en de muzikanten zijn helemaal op elkaar ingespeeld en vullen elkaar constant aan. Hierdoor is het heerlijk relaxt luisteren en genieten.
Wat dit concert echter net dat beetje meer geeft is de kracht van het verhaal. Nicoline is een verhalen verteller pur sang en het is dan ook niet toevallig dat alle liedjes die ze zingt een bijzonder en persoonlijk verhaal vertellen. Op sommige momenten ligt ze het verhaal wat toe, waardoor het nog meer tot leven komt. Op andere momenten laat ze het liedje voor zichzelf spreken en laat ze de interpretatie bij de luisteraar. In beiden gevallen heeft Nicoline een constante sprankeling in haar ogen en een openheid in haar houding waardoor het voelt alsof ze haar ziel bloot legt. Kippenvel.”

Lea Donselaar

“Ik ben in november bij het concert van Nicoline geweest en dat was echt een supermooie ervaring, ik heb zo genoten! Kijk, dat ze kan zingen, dat hoeft niet meer gezegd te worden. Maar ik vond het meer dan dat. Met haar nummer “Feel” raakte ze me, zo mooi verwoord en gebracht!
Ik was er met m’n vriend en zijn nichtje van 14. Hij is in zijn “vrije tijd” een luisteraar van hardrock en heavy metal en zij had nog nooit een concert of muziekoptreden bezocht. Beiden waren erg onder de indruk en hebben meerdere malen gezegd hoe mooi ze het vonden.
Kortom, ik zit alweer op het volgende optreden te hopen!!!”

Marin Kroon

“Een studioconcert dat voelt als ‘thuis.’ Een warme ontvangst met heerlijke hapjes en een groep ontspannen mensen die allemaal voor hetzelfde komen: goede muziek in een fijne, intieme sfeer. Door de aankleding van de studio, het licht, de instrument- en muziekkeuze voelde dit studioconcert als een huiskamer concert. Of eigenlijk gewoon als thuis. Nicoline neemt je helemaal mee in de muziek met haar warme stem en haar pure, lichte interpretatie. Elke lied voelt als een nieuw, persoonlijk verhaal, waarin ik mezelf kan herkennen of gewoon lekker bij weg kan dromen. Ook de muzikanten zijn fantastisch. Ze vullen elkaar heel mooi aan en hebben allemaal hun eigen momenten om een lied kracht bij te zetten met een prachtige solo. Soms intiem, soms swingend.
Ik ken weinig stemmen die je zo kunnen meenemen in een combinatie van muziek en tekst. De persoonlijke anekdote’s versterken dit. Nicoline’s performance voelt puur. Ze opent haar ‘zijn’ voor je en probeert hiermee ook bij jou binnen te komen. En dat lukt haar!”

Nathalie Bosch

“Ik ben aanwezig geweest bij het allereerste studioconcert van Nicoline. Ze weet samen met fantastische muzikanten een hele fijn sfeer neer te zetten, waarin je je direct thuis voelt.
Haar warme en heldere stem nemen je mee in haar verhaal. Ik had de vorige keer graag nog langer naar het verhaal geluisterd.”

Hans Kroon

“Begin november vorig jaar had ik het genoegen in een intieme studio sessie alvast kennis te maken met zes nieuwe songs van het nieuwe album van Nicoline. Waar veel – ook gevestigde – artiesten zich tegenwoordig tamelijk risicoloos met “golden oldies” bezighouden, werkt Nicoline aan een album met (voornamelijk?) origineel materiaal. Alleen al daarom verdient ze een plusje. Maar is het allemaal echt de moeite waard? Het antwoord daarop is wat mij betreft kort en krachtig: JA!”

Lisa Peters

“Nicoline zingt vanuit het hart en dat hoor je niet alleen, dat voel je! Haar concert was intiem en je voelt meteen een connectie, niet alleen met Nicoline zelf maar ook haar connectie met de topmuzikanten die haar tijdens het concert begeleiden. Nicoline’s zang vertelt een verhaal. Ze neemt je mee tot in de diepste emotie achter elk nummer en weet met elke noot de juiste snaar te raken.”

Veel gestelde vragen

WAT JE NOG WILT WETEN

Kan ik makkelijk en gratis parkeren?

Ja, je parkeert je auto voor de deur en het is gratis.

Kan ik allergiewensen doorgeven voor de lunch?

Ja, het is mogelijk om voor 1 november je wensen door te geven. Stuur een mail naar info@nicolinepouwer.com o.v.v. lunch.

Ontvang ik direct bij de VIP tickets mijn cd?

Nee, je krijgt een unieke code die je kunt claimen, zodra het album uit is. Met die code krijg je gratis jouw gesigneerde cd thuis gestuurd.

Wanneer komt jouw cd uit?

Ik ben nog in gesprek met verschillende partijen, dus de exacte releasedatum is nog niet bekend. Like mijn social media kanalen, zodat je als één van de eersten op de hoogte bent.

Bestel snel je tickets

VOORDAT WE UITVERKOCHT ZIJN

Algemene informatie

Prijs: € 29,- aan de deur € 39,-
Datum: 24 maart 2019
Aanvang: 14.00 – 16.00 uur
Adres: Tijnmuiden 22 in Amsterdam
Dichtstbijzijnde treinstation: Amsterdam Sloterdijk